Bio

Niels Jansen fashion VISAGIST/MAKE-UP ARTIST van de bladen, clips, tv, en grote mode/haar shows werd in 2005 Nederlands Kampioen, en is vanaf toen een grootse carriere gestart. Niet alleen is hij verantwoordelijk voor grote campagnes (oa sensation- white) en videoclips (tmf-awards), ook in de bladen is hij niet meer weg te denken.

Zijn naam heeft dan ook al menig cover gesierd. Niels is ook bij vele bn-ers kind aan huis en is zeer geintereseerd in de nieuwste ontwikkelingen omtrent make-up en visagie. Op deze manier is hij dan ook in contact gekomen met de vaste visagiste van Madonna genaamd Gina Brooke. Toen hij het geheim van haar wonderschone werk te horen kreeg, is ook hij als EERSTE visagist in Nederland met deze methode gestart.

Het geheim van een mooie make-up zit natuurlijk niet alleen in vakkundig handwerk, maar ook vooral in de VOORBEREIDING van de huid volgens Niels. Daarom kiest ook hij net als Gina voor INTRACEUTICALS; pure zuurstof in combinatie met atoxlene (een natuurlijke botox) wordt onder hoge druk in de huid geblazen, en daarna een capsule met meerdere preparaten die de huid laat stralen, fijne lijntjes laat vervagen/verdwijnen en een natuurlijke facelift geeft! Meer hierover vindt je op deze site (www.intraceuticals.com)

Niels heeft het druk, èènmaal een make-up met een pure zuurstof behandeling vooraf, werkt verslavend, want zegt hij zelf “wie wil er nou niet het mooiste uit zichzelf halen voor de belangrijkste gebeurtenissen in zijn of haar leven!”

Niels Jansen is te boeken/bereiken via het mailadres: info@no8.nl