Intraceuticals

Niels Jansen dé Gina Brooke van Nederland

Intraceuticals heeft sinds kort een heel bijzondere nieuwe klant: Niels Jansen – visagist/make-up artist voor de bladen, tv clip en grote mode/haar shows. Hij is de eerste Fashion Visagist in Nederland die voor al zijn make-upopdrachten en fotoshoots de huid voorbehandeld met Intraceuticals. Net als Gina Brooke, de visagist van Madonna, waar Niels veel contact mee heeft, doet hij dit dus als eerst in Nederland.


Portfolio Niels
Niels Jansen begon bij Chanel in de Bijenkorf in Arnhem, waar hij al snel aan alle trainingen in visagie en huidverzorging meedeed. Daarna volgde grote merken als Shiseido en YSL. Tijdens zijn visagieopleiding(beide succesvol afgerond) bij Mieke Petiet& HOUSE OF ORANGE werkte hij voor de ambassadeur van L’ Oreal Bob Jansen. Daar deed hij (en doet nog steeds) alle shows en modelijnen. In 2005 won hij het Nederlands Kampioenschap in de categorieBeauty Make-up en daarna ging het snel met zijn carrière. Niet alleen is hij verantwoordelijk voor grote campagnes (o.a. Sensation White) en videoclips (TMF-awards, waaronder Anouk en Esmee Denters), ook in de bladen is hij niet meer weg te denken. Niels is zeer geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen omtrent make-up en visagie en zo kwam hij in contact met de vaste visagiste van Madonna, genaamd Gina Brooke. Toen hij het geheim van haar wonderschone werk te horen kreeg, is ook hij als EERSTE visagist in Nederland met deze methode gestart: “Ik gebruik het bij de voorbereiding voor een shoot of show, zodat mijn werk boven de rest uitstijgt en nog lang in de herinnering blijft”.


Het geheim van de voorbereiding
Volgens Niels zit het geheim van een mooie make-up niet alleen in vakkundig handwerk, maar ook vooral in de VOORBEREIDING van de huid: “Daarom kies ik net als Gina voor INTRACEUTICALS; pure zuurstof in combinatie met atoxelene wordt onder hoge druk in de huid geblazen, en daarna een capsule met meerdere preparaten die de huid laat stralen, fijne lijntjes laat vervagen/verdwijnen en een natuurlijke facelift geeft!” Niels heeft het druk. Eenmaal een make-up met een pure zuurstof behandeling vooraf werkt verslavend, want zegt hij zelf: “Wie wil er nou niet het mooiste uit zichzelf halen voor de belangrijkste gebeurtenissen in zijn of haar leven!” Geïnteresseerd in een interview met Niels Jansen, hoe je qua make-up deze kerst op je best kunt zijn? Dat kan via Intraceuticals of via Niels zelf: info@no8.nl